Γνωρίστε το γιατρό σας...

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Ο δικτυακός τόπος www.drkondilis.gr έχει ως σκοπό να γίνει άλλος ένας δίαυλος επικοινωνίας με το Δρ. Κονδύλη, στον οποίο εκτός από χρήσιμες πληροφορίες για τις πιο συνήθεις χειρουργικές και μη παρεμβατικές παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης [IVF], Γυναικολογίας – Μαιευτικής και Ενδοκρινολογίας, μπορείτε να βρείτε αρκετά διαδραστικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στον προγραμματισμό σας.

Εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα της δωρεάν online συμβουλευτικής, για να επικοινωνήσετε αλλά και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Κλείστε το ραντεβού σας online και προγραμματίστε μαζί με το Δρ. Κονδύλη την επόμενη συνάντησή σας.

Ο Γυναικολόγος Δρ. Παύλος Κονδύλης αλλά και η Ενδοκρινολόγος Σταυρούλα Αντωνίου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε με ασφάλεια και άνεση, την απαιτούμενη ενημέρωση και θεραπεία για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Από την πλευρά μας θα πρέπει να ξέρετε πως επιστημονικά αλλά και ψυχολογικά θα είμαστε κοντά σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.
Εξιδείκευση στην IVF Αναπαραγωγή "Εξωσωματική Γονιμοποίηση"
Generationy-logo