Βιογραφικό

 

Ο Ιατρός ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ, γιος του Σπύρου και της Μαρίας  γεννήθηκε στη Αθήνα.


Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του  Πανεπιστημίου ΠΑΤΡΩΝ.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα ως οπλίτης Ιατρός.

 

Εκτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Αλμυροποτάμου Ν. Ευβοίας και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία για 5 χρόνια στη Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, λαμβάνοντας τον τίτλο της ειδικότητας το 2010. Κατά το διάστημα αυτό είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές κλινικές, ασχολούμενος εκτός των κλασσικών μαιευτικών και γυναικολογικών περιστατικών με ουρογυναικολογία, κύηση υψηλού κινδύνου, παθολογία τραχήλου, ιατρείο υπογονιμότητας.

 

Από τον Ιανουάριο 2010 μέχρι Σεπτέμβριο 2011 διορίστηκε επικουρικός Επιμελητής Β, στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, συνεργαζόμενος με τον Διευθυντή Καθηγητή Αντώνη Μακρυγιαννάκη στα πλαίσια εξειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (εξωσωματική γονιμοποίηση).

 

Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Αθήνα με έμφαση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Πιστοποίηση στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

  • Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Μέλος Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος
  • Mέλος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE).

 

Επιστημονικός Συνεργάτης:

Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιώς "Μίτωση"

Μαιευτήρια:

 

"Πιστεύω ότι ο κάθε γιατρός μπορεί να δράσει συμβουλευτικά και ότι καθήκον του είναι να μεταφέρει στον ασθενή του την κατάλληλη πληροφορία που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει, ή μπορεί να αποκτήσει.
Από τη μεριά μου λοιπόν θέλω να είμαι ένας καλός σύμβουλος σε θέματα που άπτονται του γνωστικού μου αντικειμένου και αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των ανθρώπων που με εμπιστεύονται, με γνώμονες την ελάχιστη ταλαιπωρία τους στην διαδικασία της διάγνωσης και θεραπείας.
Γνωρίζω ότι η καλή συνεργασία που είναι πάντοτε αποτέλεσμα και των δύο μερών, βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Έτσι νομίζω ότι η επιτυχία στην ιατρική οφείλεται στους καλούς ασθενείς, όσο και στους καλούς γιατρούς και δίνω βάση στην επίτευξη καλής επικοινωνίας η οποία θα οδηγήσει και τα δύο μέρη στο επιθυμητό αποτέλεσμα.."

 

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ


Faq-questions-bottom
Generationy-logo